Šport > Nogomet
79 ogledov

Nemški reprezentant za 42 mio. v PSG

Julian Draxler Wolfsburg EPA
Triindvajsetletni nemški nogometni reprezentant Julian Draxler se iz Wolfsburga seli v Paris Saint-Germain, je potrdil nemški prvoligaš, katerega član je bil doslej Draxler.

Napadalno usmerjeni vezist Julian Draxler je za nemško izbrano vrsto na 27 tekmah dosegel tri zadetke. Prestop naj bi bil vreden 42 milijona evrov, pogodbo pa bodo sklenili do leta 2021.

Iz Wolfsburga so sporočili, da so se dogovorili o praktično vseh najpomembnejših podrobnostih selitve v ekipo francoskih prvakov, o podrobnostih pa ekipi ne bosta govorili. Nogometaša, ki se odlikuje po igri z obema nogama, hitrosti in močnem strelu, sedaj čaka le še zdravniški pregled.

Draxler je že na začetku sezone povedal, da si želi zapustiti Wolfsburg, kjer je igral vsega 18 mesecev, ko je prestopil iz Schalkeja za 36 milijonov evrov. Wolfsburg v tej sezoni igra zelo slabo in je v krogu ekip, ki se bodo lahko borile za izpad iz elitne nemške lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.