Nenavaden izbor pesmi ob podelitvi nagrade Luki Dončiću

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Glasbena podlaga v American Airlines Centru je bila malce presenetljiva.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić celi poškodbo gležnja, medtem ko so njegovi Dallas Mavericks na mini turneji po vzhodu Severne Amerike.

Dončić vs. Roglič Dončić ali Roglič? Tako na izid dvoboja gledata NBA-jevec in kolesar

Zadnjo domačo tekmo so Telički odigrali pred dvema dnevoma, ko so, brez Dončićeve pomoči, klonili proti Boston Celtics (103:109).

Pred začetkom omenjene tekme je Dončić prejel nagrado za najboljšega igralca zahodne konference v mesecu novembru, kar si je zaslužil s fantastičnimi predstavami v preteklem mesecu.

Dončić je prejel nagrado ob aplavzu razprodane dvorane, med poziranjem pa je iz zvočnikov prišla Ljubljančanu znana melodija. Zadonela je namreč himna madridskega Reala - ¡Hala Madrid!

Vse skupaj so pri španskem velikanu seveda opazili in delili na svojih družbenih omrežjih.

V vzhodni konferenci je naziv najboljšega igralca v novembru pripadel Giannisu Antetokounmpu, zvezdniku ekipe Milwaukee Bucks.

Dončić bo okreval vsaj še nekaj dni, na parketu bi se spet lahko pojavil v noči na petek po srednjeevropskem času, ko bo Dallas gostil San Antonio Spurs.

Ples milijonov Preobrat v bitki za Dončićev podpis

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.