Nepostavljena šokirala Jankovićevo

Foto: Žurnal24 rim finale 2010 Maria Martinez Sanchez Foto: Žurnal24 finale Rim 2010 Maria Martinez Sanchez Foto: Žurnal24 finale Rim 2010 Maria Martinez Sanchez Foto: Žurnal24 finale Rim 2010 Maria Martinez Sanchez Foto: Žurnal24 finale Rim 2010 Maria Martinez Sanchez Foto: Žurnal24 finale Rim 2010 Maria Martinez Sanchez Foto: Žurnal24 finale Rim 2010 Maria Martinez Sanchez Foto: Žurnal24 finale Rim 2010 Maria Martinez Sanchez Foto: Žurnal24 V finalu Rima je Jankovićevo presenetila Martinez Sanchezova. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Rim finale 2010 Jelena Jankovic
Nenadejana zmagovalka najmočnejšega turnirja tedna je Maria Martinez Sanchez, ki je s tenisom stare šole premagala favorizirano Jeleno Janković. Slednja je v polfinalu izločila Sereno Williams.
Oglej si celoten članek
Anastazija Sevastova je zmagovalka turnirja v Estorilu. V finalu je premagala Arantxo Santonjo s 6:2 in 7:5.

Španka Maria Martinez Sanchez je zmagovalka dva milijona dolarjev vrednega teniškega turnirja v Rimu. Z repertoarjem udarcev iz stare šole tenisa, se pravi številnimi zavrtinčenimi in skrajšanimi žogami, je v finalu presenetila sedmo nosilko Srbkinjo Jeleno Janković s 7:6, 7:5.

Foto: Žurnal24 Rim finale 2010 Jelena Jankovic

Za 28-letno Španko je to največja zmaga v karieri, saj turnir v Rimu tako po igralskem kadru kot denarnem skladu sodi med najpomembnejše v sezoni. Maria Martinez Sanchez, ki je pred turnirjem zasedala 27. mesto na svetu, je za svoj tretji osvojeni turnir v karieri prejela ček v višini milijon dolarjev.

Poraženka v finalu je bila nad razpletom precej razočarana, saj je bila favoritinja za svojo 13. turnirsko zmago, še posebej, potem ko je v polfinalu izločila prvo igralko sveta Američanko Sereno Williams.

Rim, WTA, finale

Maria Martinez Sanchez (Špa) : Jelena Janković (Srb/7) 7:6 (5), 7:5

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.