Neprebojni Van Dijk preigran prvič po 65 tekmah

Foto: Epa virgil van dijk
Najboljši igralec po izboru Združenja poklicnih nogometašev v Angliji je klonil prvič po 65 tekmah.
Oglej si celoten članek

Na tekmi angleškega superpokala med Manchester Cityjem in Liverpoolom se je končal izjemen niz nizozemskega branilca Virgila van Dijka, ki je bil s strani nasprotnega nogometaša preigran prvič po 65 ligaških tekmah.

Van Dijk je v dvoboju ena na ena nazadnje klonil marca 2018, ko ga je preigral Mikel Merino, takrat nogometaš Newcastle Uniteda, danes pa član Real Sociedada.

Community Shield Eksploziven uvod v sezono končan z enajstmetrovkami

Na tekmi angleškega superpokala, ki so jo po streljanju 11-metrovk dobili nogometaši Manchester Cityja, je srečo proti Van Dijku poskusil Gabriel Jesus in uspešno preigral steber Liverpoolove obrambe.

Jesusu je s tem uspelo narediti to, kar sta v zadnjem letu zaman poskušala tako Lionel Messi kot Cristiano Ronaldo.

Foto: Epa

Meščani so osvojili peto superpokalno lovoriko, za trenerja Pepa Guardiolo pa je bil to že skupno 28. Nova sezona Premier lige se bo začela 9. avgusta s tekmo med Liverpoolom in Norwich Cityjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.