Nepričakovan konec najdaljše poletne sage

Foto: Epa
Foto: Epa
Kapetan angleške reprezentance je razkril, kje bo igral v prihajajoči sezoni.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni reprezentant Harry Kane je prek spletnih omrežij potrdil, da ostaja pri londonskem Tottenhamu, poročajo angleški mediji. Napadalec je v poletnem prestopnem roku želel oditi v Manchester City, a mu vodstvo kluba tega ni dovolilo.

Nogometaš naj bi imel s predsednikom Danielom Levyjem dogovor, da klub lahko zapusti pred iztekom pogodbe, kljub temu pa Levy o tem ni hotel niti slišati.

Premier League Lukaku zabil, Kane zaigral, Man Utd že zdrsnil

"To poletje še ostajam v Tottenhamu. Z glavo sem stoodstotno pri tem, da z njim dosežem čim boljše rezultate," je zapisal Kane.

"Njegova zavzetost na treningih potrjuje njegov zapis," je nad trudom Kana navdušen trener Tottenhama, Portugalec Nuno Espirito Santo, ki ni zaskrbljen zaradi besed zvezdnika, da bo v Tottenhamu ostal to poletje: "Vsekakor nanj računam dlje, je pa trenutno glavno, da ga imam na voljo zdaj."

Tržnica Jan Oblak pozdravil zvezdniško okrepitev

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.