Nepridipravi med slavjem okradli Olimpijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Sobotno proslavljanje naslova nogometašev Olimpije je imelo tudi temnejšo stran.
Oglej si celoten članek

Ljubljanska Olimpija je v soboto z zmago proti Krki (3:0) pred 12.000 gledalci v Stožicah proslavila naslov prvaka. Po koncu tekme so navijači preplavili zelenico in skupaj z nogometaši slavili osvojitev lovorike, ki se je po 21 letih vrnila v prestolnico.

Med vsesplošnim rajanjem pa je nekdo (oziroma več njih) izkoristil evforijo in se krepko okoristil na nezakonit način. Ob preusmerjeni pozornosti varnostnikov in policije je (so) nepridiprav(i) vstopili v notranje prostore stadiona Stožice in odtujili več kosov drage športne opreme, denarnice, dokumente in mobilne telefone, poroča Ekipa24.

Omenjeni športni časnik poroča tudi o govoricah, da je šlo za organizirano krajo in ne zgolj priložnostno tatvino ob lovu na spominke. Zaenkrat natančna škoda, ki je bila povzročena s krajo, še ni znana.

Foto: Saša Despot olimpija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.