Neprijeten udarec za Shiffrinovo

Foto: Epa
Foto: Epa
Schiffrinova je ostala brez tekme.
Oglej si celoten članek

Vodstvo ameriške smučarske zveze je sporočilo, da MiKaela Shiffrin zaradi sprememb v urniku ne bo nastopila na olimpijskem smuku v Pyeongchangu. Ta bo na sporedu v sredo, alpska kombinacija, kjer Shiffrinova računa na vrhunsko uvrstitev pa dan prej, kot sprva predvideno - v četrtek namesto v petek.

Šok dneva Shiffrinova: To me bo spremljalo dolgo časa

Dvaindvajsetletna Shiffrinova je v Pyeongchangu ciljala na precej kolajn, na veleslalomu je osvojila zlato kolajno, na slalomu, ki je bila njena paradna disciplina, pa je bila šele četrta. V tej sezoni je bila nekjkrat izjemna tudi v hitrih disciplinah, na začetku decembra je v kanadskem Lake Louisu prišla tudi do svoje prve zmage na smukih svetovnega pokala.

Prireditelji iger so se skupaj z vodstvom Mednarodne smučarske zveze odločili, da žensko kombinacijo zaradi vnovične slabe vremenske napovedi s petka prestavijo na četrtek, ko bo na sporedu tudi moški slalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:32 19. Februar 2018.

    upam da si se šalil.

  • 16:04 19. Februar 2018.

    Nečesa ne razumem,Šifrinova je bila ŠELE četrta,naš smučar,pa je bil odličen četrti.V čem je razlika?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.