Nespodobna ponudba Liverpoola Realu

Foto: EPA Marco Asensio
Liverpool je po poročanju španskega športnega dnevnika Mundo Deportivo Realu Madridu pripravil ponudbo Marca Asensia v višini 180 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Časnik poroča, da je ponudba rdečih na mizi in da si želijo 22-letnega španskega nogometaša Marca Asensia nemudoma privabiti na Anfield. Ta čas Asensio s špansko izbrano vrsto igra na svetovnem prvenstvu v Rusiji. V minuli sezoni je na 53 tekmah za Real zabil 11 golov.

Asensio je k Realu prestopil leta 2015 iz španskega tekmeca Mallorce, beli pa so zanj odšteli 3,5 milijona evrov. Španski nogometaš sicer ima veljavno pogodbo z Realom do junija 2023, njegova odkupna klavzula pa znaša 700 milijonov evrov.

Real je v svoje vrste zvabil nadarjenega ukrajinskega vratarja Andrija Lunina. Komaj 19-letni in 191 cm visoki Ukrajinec, ki je doslej igral za Zorjo iz Luhanska, je s španskim klubom podpisal šestletno pogodbo. Pred Luninom se je za sodelovanje dogovorila tudi z dvema brazilskima upoma: 17-letni Vinicius Junior bo že v prihodnji sezoni nosil dres slovitega španskega kluba, 17-letni Rodrygo Goes pa od sezone 2018/19. Slednjega je letos poleti za 45 milijonov evrov odkupila od Santosa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.