Neuer ima dovolj

Foto: Žurnal24 Manuel Neuer spada med najboljše evropske vratarje. (Foto: Reuters)
Nemški reprezentančni vratar Manuel Neuer ni podaljšal pogodbe in po dvajsetih letih zapušča Schalke. Kakšna bo njegova prihodnost, bi lahko bilo znano že v sredo popoldne.
Oglej si celoten članek

Nemški podprvak Schalke 04 si je na vse pretege prizadeval podaljšati pogodbo s 25-letnim vratarjem nemške izbrane vrste, a mu to ni uspelo. Manuel Neuer bo 30. junija 2012 prost igralec, kar pomeni, da bo po vsej verjetnosti po tej sezoni zapustil Nemčijo, saj bi Schalke z njegovo prodajo mastno zaslužil.

Vodilni možje kluba so za sredo popoldne sklicali novinarsko konferenco, kjer bi lahko obelodanili prihodnost svojega čuvaja mrež. Že dlje časa je znano, da si Neuerja želi Bayern, prav tako je na seznamu želja Sira Alexa Fergusona, ki išče naslednika legendarnega Edwina van der Sarja. A Neuer doslej ni želel ničesar komentirati. "Odločitve o odhodu nisem sprejel pod nikogaršnjim vplivom. Prav tako moj odhod ni povezan s spremembo na trenerski klopi. Ob tej priložnosti bi se zahvalil edinstvenim navijačem Schalkeja. Po 20 letih v klubu bi želel raziskati še druge priložnosti," je pred druženjem z novinarji dejal Neuer.

Prvi vratar nemške reprezentance je prve nogometne korake naredil prav v Gelsenkirchnu in v klubu ostal vse do danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.