Neuer že končal sezono

Foto: EPA
Foto: EPA
Eden najboljših vratarjev na svetu Manuel Neuer je po tekmi četrtfinala Lige prvakov med Real Madridom in njegovim Bayernom končal sezono.
Oglej si celoten članek

Na omenjeni tekmi si je Manuel Neuer poškodoval stopalo, podrobnejši pregledi so potrdili prvotne sume, da ima zlomljeno kost v levem nartu, zato bo moral počivati nekaj tednov.

Nova operacija, vratarja so pred tremi tedni že operirali, ne bo potrebna, kar je edina pozitivna stvar za vratarja aktualnega in najbrž tudi novega nemškega prvaka.

"Normalno je, da sem žalosten, ker ne bom mogel pomagati svoji ekipi v prvenstvu in pokalu. Toda to moram sprejeti in se osredotočiti, da se čim prej pozdravim," je sporočil Neuer.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.