Neverjeten avtogol vratarja Phoenixa

Gledalci na tekmi lige NHL med Buffalom in Phoenixom so videli res nenavaden zadetek, saj je vratar kojotov plošček v lastno mrežo odnesel kar v hlačah.
Oglej si celoten članek

Redni del tekme med Buffalo Sabres in Phoenix Coyotes ni dal zmagovalca, zato sta ekipi igrali podaljšek. Tega je dobro minuto pred koncem odločil kar vratar Phoenixa in to z enim najbolj nenavadnih avtogolov v zgodovini hokeja. Ploščico je namreč v gol odnesel kar v svojih zaščitnih hlačah.

Vse se je začelo z akcijo Buffala in blokiranim strelom enega od domačih hokejistov, ki je zletel visoko v zrak. Smith je bil takrat postavljen nekoliko iz gola in ni videl kam pada plošček, ki se je ujel v med njegov hrbet in zaščitne hlače. Vratar kojotov se je, nevede, da ima plošček spravljen v svoj 'zadnji žep', premaknil tik na črto gola, da bi ubranil morebiten strel nasprotnika, a s tem prav sam plošček spravil globoko v gol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.