Šport
33 ogledov

Neverjeten avtogol vratarja Phoenixa

Vratar Phoenix Coyotes Mike SMith. Youtube
Gledalci na tekmi lige NHL med Buffalom in Phoenixom so videli res nenavaden zadetek, saj je vratar kojotov plošček v lastno mrežo odnesel kar v hlačah.

Redni del tekme med Buffalo Sabres in Phoenix Coyotes ni dal zmagovalca, zato sta ekipi igrali podaljšek. Tega je dobro minuto pred koncem odločil kar vratar Phoenixa in to z enim najbolj nenavadnih avtogolov v zgodovini hokeja. Ploščico je namreč v gol odnesel kar v svojih zaščitnih hlačah.

Vse se je začelo z akcijo Buffala in blokiranim strelom enega od domačih hokejistov, ki je zletel visoko v zrak. Smith je bil takrat postavljen nekoliko iz gola in ni videl kam pada plošček, ki se je ujel v med njegov hrbet in zaščitne hlače. Vratar kojotov se je, nevede, da ima plošček spravljen v svoj 'zadnji žep', premaknil tik na črto gola, da bi ubranil morebiten strel nasprotnika, a s tem prav sam plošček spravil globoko v gol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.