Neverjeten način, kako so se navijači Chelseaja maščevali Davidu Luizu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
David Luiz se je na zadnji dan prestopnega roka preselil iz zahodnega Londona v severni London. 32-letnik je namreč prestopil iz Chelseaja k Arsenalu, kar je zelo razjezilo navijače Modrih, ki so se odločili na izviren način obračunati z brazilskim branilcem.
Oglej si celoten članek

"Krožnik je prispel, toda na njem je bilo poleg hrane še nekaj skodranih dolgih las. Poleg tega so po tleh podganji iztrebki. Te restavracije ne bi priporočil nikomur. Restavracijo sem že prijavil pristojnim oblastem," je zgolj ena izmed slabih ocen, s katerimi so na TripAdvisorju jezni navijači Chelseaja bombardirali restavracijo novega Arsenalovega branilca, Davida Luiza.

Foto: Twitter David Luiz TripAdvisor

Brazilski nogometaš, ki je še nedavno branil barve Bluesa, se je odločil bojkotirati zadnje treninge kluba iz zahodnega Londona, da bi s tem izsilil prestop k mestnemu tekmecu. To mu je tudi uspelo, tako da je bil zgolj nekaj ur pred zaključkom prestopnega roka na Otoku predstavljen kot najnovejša okrepitev Topničarjev.

Njegov prestop k velikemu tekmecu ter predvsem način, kako je nogometaš, "ki slovi po svoji zvestobi", izsilil prestop, pa je zelo razjezil Chelseajeve navijače, ki so svojo jezo stresli preko TripAdvisorja.

Foto: Twitter Babbo

Na udaru se je tako znašla italijanska restavracija Babbo, ki je v lasti 32-letnega brazilskega nogometaša. Babbo je bila zasuta s slabimi ocenami in komentarji. Navijači so tako na inovativen način našli pot, da pokažejo, kaj si mislijo o Brazilcu.

"Grozno! Ena izmed najslabših restavracij, kar sem jih obiskal. Obisk je uničila slaba postrežba, medtem ko je že tako slabo hrano še poslabšala PODGANA, ki je pritekla iz kuhinje. Ne bo sem več vračal, niti priporočil to s podganami okuženo restavracijo!"

Foto: Twitter David Luiz TripAdvisor

"Ni vredno obiska! Hrana je povsem povprečna glede na njeno ceno. Postrežba je zelo počasna, natakar je bil zelo nesramen in dva lastnika sta se ustavila pri naši mezi ter bila zelo nadležna. V Londonu je vsaj 100 boljših restavracj!"

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.