Šport > Nogomet
1421 ogledov

Neverjeten način, kako so se navijači Chelseaja maščevali Davidu Luizu

David Luiz TripAdvisor Twitter
David Luiz se je na zadnji dan prestopnega roka preselil iz zahodnega Londona v severni London. 32-letnik je namreč prestopil iz Chelseaja k Arsenalu, kar je zelo razjezilo navijače Modrih, ki so se odločili na izviren način obračunati z brazilskim branilcem.

"Krožnik je prispel, toda na njem je bilo poleg hrane še nekaj skodranih dolgih las. Poleg tega so po tleh podganji iztrebki. Te restavracije ne bi priporočil nikomur. Restavracijo sem že prijavil pristojnim oblastem," je zgolj ena izmed slabih ocen, s katerimi so na TripAdvisorju jezni navijači Chelseaja bombardirali restavracijo novega Arsenalovega branilca, Davida Luiza.

David Luiz TripAdvisor | Avtor: Twitter Twitter

Brazilski nogometaš, ki je še nedavno branil barve Bluesa, se je odločil bojkotirati zadnje treninge kluba iz zahodnega Londona, da bi s tem izsilil prestop k mestnemu tekmecu. To mu je tudi uspelo, tako da je bil zgolj nekaj ur pred zaključkom prestopnega roka na Otoku predstavljen kot najnovejša okrepitev Topničarjev.

Njegov prestop k velikemu tekmecu ter predvsem način, kako je nogometaš, "ki slovi po svoji zvestobi", izsilil prestop, pa je zelo razjezil Chelseajeve navijače, ki so svojo jezo stresli preko TripAdvisorja.

Babbo | Avtor: Twitter Twitter

Na udaru se je tako znašla italijanska restavracija Babbo, ki je v lasti 32-letnega brazilskega nogometaša. Babbo je bila zasuta s slabimi ocenami in komentarji. Navijači so tako na inovativen način našli pot, da pokažejo, kaj si mislijo o Brazilcu.

"Grozno! Ena izmed najslabših restavracij, kar sem jih obiskal. Obisk je uničila slaba postrežba, medtem ko je že tako slabo hrano še poslabšala PODGANA, ki je pritekla iz kuhinje. Ne bo sem več vračal, niti priporočil to s podganami okuženo restavracijo!"

David Luiz TripAdvisor | Avtor: Twitter Twitter

"Ni vredno obiska! Hrana je povsem povprečna glede na njeno ceno. Postrežba je zelo počasna, natakar je bil zelo nesramen in dva lastnika sta se ustavila pri naši mezi ter bila zelo nadležna. V Londonu je vsaj 100 boljših restavracj!"

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice