Šport > Nogomet
211 ogledov

Hazard končno izdavil: "Mislim, da je to slovo."

eden hazard Epa
Belgijski napadalni vezist je potrdil, da se njegov čas pri Chelseaju izteka.

Eden Hazard je po slavju Chelseaja v azerbajdžanskem Bakuju, kjer je londonski velikan v tekmi za lovoriko Lige Evropa nadigral mestnega tekmeca Arsenal (4:1), potrdil, da se po sedmih letih poslavlja od Stamford Bridga. 

Chelsea Liga Evropa Liga Evropa Šport Štirje goli v dvanajstih minutah, Chelsea za lovoriko ugnal mestne tekmece

Hazard se je v finalu dvakrat vpisal med strelce. Najprej je nekdanjega soigralca Petra Čecha premagal z bele točke v 65. minuti, sedem minut kasneje pa je postavil končni izid srečanja. 

V prvem intervjuju po tekmi je priznal, da je odločitev o nadaljevanju kariere sprejel že pred dvema tednoma, uradno pa naj bi bila znana v prihajajoči dneh.

"Ne vem še. Odločili se bomo v naslednjih nekaj dneh. Danes sem si želel osvojiti pokal, razmišljal sem samo o tem," je najprej povedal prvi zvezdnik Chelseaja, nato pa dodal: "Svojo odločitev sem že sporočil pred dvema tednoma. Obema kluboma. Zdaj čakam, tako kot vi in navijači. V naslednjih dneh boste izvedeli."

Sergio Ramos, Florentino Perez Tudi o Ronaldu Šport Predsednik Reala o odhodu Ramosa, prihodu Hazarda ...

"Ali je to slovo?" ga je še vprašal novinar. "Mislim, da je to slovo, v a nogometu se nikoli ne ve. Sanjal sem o tem, da bi nekoč igral v Premier League. To sem počel zadnjih sedem let v enem od največjih klubov na svetu. Zdaj je morda čas za nove izzive," je sklenil Belgijec.

Hazard naj bi kariero nadaljeval pri Real Madridu. Celotna vrednost prestopa se ocenjuje na 130 milijonov evrov. 

Belgijec se je Chelseaju pridružil pred sedmimi leti. Londončani so takrat zanj plačali 35 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.