Šport > Nogomet
1183 ogledov

Eden Hazard: "Sprejel sem odločitev"

Eden Hazard
Najboljšega Chelseajevega nogometaša zadnjih let se že kar nekaj prestopnih rokov seli v madridski Real, a do prestopa zaenkrat še ni prišlo. Zdaj pa naj bi se izjemni Belgijec dokončno odločil o svoji prihodnosti.

"Tvoja kri je modre barve. Chelsea je tvoj dom!" je zgolj eno izmed sporočil navijačev Chelseaja njihovemu največjemu zvezdniku, Edenu Hazardu. Izjemni Belgijec je v zahodnem Londonu preživel že svoje sedmo leto in kljub temu, da se že dolgo govori o njegovem odhodu, je vsa ta leta ostal zvest Modrim, kljub temu da ekipa Romana Abramoviča že dolgo ne sledi več njegovemu tempu.

chelsea Zgodovinsko Šport Angležem uspel neverjeten podvig, to se ni zgodilo še nikoli

Hazard je namreč eden izmed najboljših nogometašev na svetu in vsekakor si zasluži vsako leto igrati Ligo prvakov ter se boriti za naslove prvaka. A Chelsea mu že nekaj časa tega ne more ponuditi, po Uefini kazni in prepovedi nakupovanja igralcev pa bo vse skupaj še manj verjetno. Kot vse kaže bo nove izzive poiskal pri svojem dolgotrajnem snubcu, madridskem Realu. 

cheslea zastavica igrišče Fifa Šport Hladen tuš za Chelsea, pravico bo iskal na Cas-u

"Sprejel sem odločitev, toda ni vse odvisno od mene. Klub sem glede svoje odločitve obvestil že pred nekaj tedni. Še vedno, tako kot navijači, čakam tudi sam," je izjavil Hazard po remiju z Leicester Cityjem v zadnjem kolu Premierlige.

"Razmišljanje o prihodnosti me nikoli ni oviralo na igrišču. Ko sem v igri, vedno dam vse od sebe. Zdaj je pred nami finale Evropske lige, po njem bo vse jasno," je še zaključil ljubljenec Stamford Bridgea.

Hazard ima pogodbo s Chelseajem sklenjeno do leta 2020, podaljšanje pogodbe z Modrimi pa je že večkrat odbil. Glede na to, da bo naslednje leto prost igralec, je v interesu Chelseaja, da svoj največji dragulj čim dražje proda. Tuji mediji (v ponedeljek se je o tej temi še posebej razpisal slovit L'Equipe) poročajo, da naj bi Hazard med tem tudi že dogovoril vse osebne pogoje za podpis z Realom, saj naj bi se pred nekaj dnevi dobil z vodstvom Kraljevskega kluba na sestanku v Monte Carlu.

Hazarda v Realu vidijo predvsem kot menjavo za Garetha Balea, ki nikakor ne najde prave forme in je na izhodnih vratih Galaktikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice