Šport > Nogomet
2008 ogledov

Epsko slavje zadetka: Chelseajev zvezdnik z glavo med prsi navijačice

Gonzalo Higuain
Argentinski napadalec Gonzalo Higuain si je pri slavju zadetka resnično dal duška.

Londonski Chelsea ima za seboj sezono za pozabo. Blues igrajo katastrofalno ter vse verjetneje se zdi, da jim bo Liga prvakov že drugo sezono zapored spolzela med prsti. V lovu na najprestižnejše evropsko klubsko tekmovanje jim nikakor ni pomagala niti zadnja tekma, ko so pred domačimi gledalci z Burnleyem le remizirali 2:2.

Kljub novi neprepričljivi predstavi Modrih pa je za "potezo tekme" poskrbel prav napadalec Bluesa Gonzalo Higuain s svojo proslavo zadetka za vodstvo 2:1.

Argentinec se zaenkrat v dresu Chelseaja ni niti najmanj izkazal, daleč je od strelske forme iz svojih najboljših dni iz Italije, tako da je bilo slavje po pet tekem dolgem strelskem postu še toliko bolj burno - stekel je med prvo vsrto Chelseajevih navijačev, da bi svoje veselje podelil z njimi.

Tam pa ga je med drugimi pričakala tudi ena zelo navdušena navijačica, in Higuain se je odločil, da ravno njej steče v objem, medtem ko ga je ona objela z obema rokama ter si ga pritisnila ob svoje prsi. Higuain se (lej ga zlomka) ni pretirano upiral ter je kar naenkrat izginil v njenem dekolteju, medtem ko so njegovi soigralci slavili z drugimi navijači.

Na veliko veselje navijačev na družabnih omrežjih pa je Higuainovo nevsakdanje slavje ujela tudi televizijska kamera. Med komentarji Higuainove proslave se da razbrati, da se predvsem moški del strinja, da je šlo za najboljšo možno slavje, kar si ga nogometaš lahko zamisli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice