Neverjeten zaključek v prazni Bonifiki

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na srečanju med Koprčani in Zagrebčani je bilo moč videti pravi triler.
Oglej si celoten članek

Tekma med Koprom Primorsko in Cibono v Bonifiki, ki je bila zaradi grožnje koronavirusa prazna, je bila zelo pomembna za obe ekipi. Primorci lovijo zaključni turnir, Zagrebčani pa se krčevito borijo za obstanek.

Obračun so po dramatični končnici dobili domačini (79:78), ključen je bil met Marka Lukovića s svoje polovice igrišča.

ABA Boleč poraz Olimpije, velika zmaga Primorske

Cibona je tri minute pred koncem vodila s 60:71, nato po seriji Koprčanov padla v zaostanek s 73:71, a zmogla še en preobrat za prednost 73:78 pol minute pred koncem.

Nejc Barič je znižal zaostanek, nato pa je Slovenec v vrstah gostov Matic Rebec dobil priložnost, da 2,1 sekunde pred koncem s črte prostih metov zapečati zmago "volkov". Prvega je zgrešil nehote, drugega namerno, odbito žogo pa je pobral Marko Luković.

Po enem odboju in dveh korakih se je odločil za met, ki je na veliko veselje slovenskega moštva končal v košu.

NBA Dončić spet brez tekme, bolečine prehude

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.