Neverjetna podobnost: vsi so mislili, da je Ibrahimović

Foto: Print Screen
Podobnost med Zlatanom Ibrahimovićem in Nihadom Đedovićem je kar malce strašljiva.
Oglej si celoten članek

Košarkar Bayern Münchna Niham Đedović je na las podoben napadalcu LA Galaxy in enemu izmed najboljših evropskih nogometašev vseh časov Zlatana Ibrahimoviću. Ta si od leta 2018 kruh služi v Združenih državah Amerike, kjer je za svojo prepoznavnost poskrbel z rušenjem klubskih rekordov ter dolgim in ostrim jezikom.

LA Galaxy Ibrahimović poskrbel za klubski rekord

V Bayernu se jim je med pripravami onkraj luže porodila zanimiva ideja, kako bi podobnost med košarkarjem in enim največjih nogometnih zvezdnikov na svetu obrnili v svoj prid.

Neđovića so poslali na ulice Miamija, da bi preverili, ali ga bodo ljudje zamenjali za Ibrahimovića. Rezultati so bili izjemni.

Bosanski košarkar si je lase spel v čop, nadel sončna očala in se odpravil po sloviti ulici Ocean Drive. S pojavo je prepričal številne mimoidoče, ki so izkoristili priložnost, da bi se fotografirali z "Ibrahimovićem."

Neđović in njegova lažna agentka, ki si je ime sposodila od slovite švedske mladinske pisateljice, sta pretentala celo njuega šoferja.  Ta je razkril, da njegov sin obožuje Zlatana, zato ga je poklical, a tudi zvesti navijač ni opazil, da njegov sogovornik ni to, kar se zdi na prvi pogled.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.