Šport > Nogomet
1753 ogledov

Neverjetna podobnost: vsi so mislili, da je Ibrahimović

Print Screen
Podobnost med Zlatanom Ibrahimovićem in Nihadom Đedovićem je kar malce strašljiva.

Košarkar Bayern Münchna Niham Đedović je na las podoben napadalcu LA Galaxy in enemu izmed najboljših evropskih nogometašev vseh časov Zlatana Ibrahimoviću. Ta si od leta 2018 kruh služi v Združenih državah Amerike, kjer je za svojo prepoznavnost poskrbel z rušenjem klubskih rekordov ter dolgim in ostrim jezikom.

Zlatan Ibrahimović LA Galaxy Šport Ibrahimović poskrbel za klubski rekord

V Bayernu se jim je med pripravami onkraj luže porodila zanimiva ideja, kako bi podobnost med košarkarjem in enim največjih nogometnih zvezdnikov na svetu obrnili v svoj prid.

Neđovića so poslali na ulice Miamija, da bi preverili, ali ga bodo ljudje zamenjali za Ibrahimovića. Rezultati so bili izjemni.

Bosanski košarkar si je lase spel v čop, nadel sončna očala in se odpravil po sloviti ulici Ocean Drive. S pojavo je prepričal številne mimoidoče, ki so izkoristili priložnost, da bi se fotografirali z "Ibrahimovićem."

Neđović in njegova lažna agentka, ki si je ime sposodila od slovite švedske mladinske pisateljice, sta pretentala celo njuega šoferja.  Ta je razkril, da njegov sin obožuje Zlatana, zato ga je poklical, a tudi zvesti navijač ni opazil, da njegov sogovornik ni to, kar se zdi na prvi pogled.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice