Šport > Nogomet
2453 ogledov

Fronta je odprta, Vela odgovoril Ibrahimoviću

ibrahimović Reševalni pas/Twitter
Najboljši strelec ameriške Major League Soccer se je odzval na provokacije Zlatana Ibrahimovića.

Napadalec nogometnega moštva Los Angeles FC je vrnil udarec Zlatanu Ibrahimoviću, potem ko je ta pred mestnim derbijem "El Trafico" izjavil, da je z naskokom najboljši nogometaš v ameriški MLS.

Zavrelo Šport Ibrahimović: "Odj*bi! Pi*ka majhna, pojdi domov!"

"Ne samo od Carlosa Vele, boljši sem od celotne lige," je na vprašanje novinarja odvrnil zvezdnik LA Galaxja in dodal, da svojo superiornost iz dneva v dan potrjuje na zelenici.

"Vela je na vrhuncu kariere. Koliko je star?" je vprašal 37-letni veteran. "29," mu je odvrnil novinar. "Pri 29 letih igra v MLS. Kje sem igral jaz, ko sem imel 29 let?" "V Evropi." "To je velika razlika," je poudaril Ibrahimović, ki je na stari celini igral za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelono, AC Milan, Paris Saint-Germain in Manchester United.

Šved se je pred derbijem oklical za "Ferrarija med Fiati", nato pa na tekmi zablestel s tremi zadetki in priigral zmago svojemu moštvu. Carlos Vela, sicer prvi strelec lige MLS, je dosegel dva gola, kar pa ni zadostovalo za osvojitev točk.

"To, da ste me primerjavi z Velo, je bila vaša največja napaka," je novinarje po zmagi dražil Ibrahimović.

carlos vela | Avtor: Epa Epa

Mehičan, nekoč član Arsenala, je po porazu komentiral Ibrahimovićeve izjave. "Poglejte, primerjave med mano in Ibrahimovićem so žaljive do njega. A v tem trenutku, če pogledamo statistiko, sem boljši kot Zlatan."

Vela je zabil 21 golov na 20 tekmah, Ibrahimović pa jih je v 17 nastopih zbral 16. Mehičan ima na računu še osem asistenc, kar ga uvršča med najboljše podajalce v ligi, Šved pa je doslej prispeval le tri.

Nogometaša sta najučinkovitejša strelca prvenstva, njuni moštvi pa zasedata vrh zahodne konference, kjer ima Los Angeles devet točk prednosti pred LA Galaxy.

Komentarjev 2
  • maresem 14:26 21.julij 2019.

    Kaj še ne boste nehali nas buzarirat s tem balkanskim ćarapagosom?

  • sam50 13:42 21.julij 2019.

    Ibro je tipičen primer balkanca....