Neverjetna preobrazba nekdanje NBA zvezde

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji zvezdnik Sacramento Kingsov Mike Bibby je po koncu svoje igralske kariere našel nov hobi.
Oglej si celoten članek

Član legendarne postave Kraljev iz Sacramenta z začetka tega tisočletja Mike Bibby se očitno ni zapustil po koncu aktivnega igranja košarke.

Toda nihče ni pričakoval, da bo odlični organizator igre pri svojih štiridesetih izgledal kot profesionalni rokoborec. Ljubiteljem košarke je namreč ostal v spominu kot tehnično izjemno podkovan igralec, čigar glavno orožje je bil izjemen smisel za igro, medtem ko je v fizičnem smislu spadal med podpovprečne igralce NBA Lige.

Foto: Profimedia Bibby

Na sceni se je znova pojavil aprila letos, ko je sodeloval v košarkarskem turnirju 3 na 3, na katerem sodelujejo predvsem upokojeni NBA igralci. Izgledal je nekoliko širši, toda ker je nosil ohlapno majico z rokavi, se ni dalo slutiti, da se izpod nje skrivajo same mišice.

Njegova velika transformacija pa je prišla v javnost po objavi ekipe Sacramento Kings na svojem Twitter profilu, kjer so zapisali: "Na lestvici od 1 do 10, kako napumpan je Mike Bibby?"

"Bibby izleda kot otečena mačka" se je glasil eden izmed komentarjev. "Njegove tetovaže so izginile, tako da je možno, da je to zgolj android, ki je bil poslan, da zamenja pravega Mikea Bibbyja" pa se je glasil drugi komentar.

Seveda so si uporabnika Twitterja dali duška z Bibbyjevo novo postavo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.