Šport > Košarka
2372 ogledov

Neverjetna preobrazba nekdanje NBA zvezde

Bibby Reševalni pas/Twitter
Nekdanji zvezdnik Sacramento Kingsov Mike Bibby je po koncu svoje igralske kariere našel nov hobi.

Član legendarne postave Kraljev iz Sacramenta z začetka tega tisočletja Mike Bibby se očitno ni zapustil po koncu aktivnega igranja košarke.

Toda nihče ni pričakoval, da bo odlični organizator igre pri svojih štiridesetih izgledal kot profesionalni rokoborec. Ljubiteljem košarke je namreč ostal v spominu kot tehnično izjemno podkovan igralec, čigar glavno orožje je bil izjemen smisel za igro, medtem ko je v fizičnem smislu spadal med podpovprečne igralce NBA Lige.

Bibby | Avtor: Profimedia Profimedia

Na sceni se je znova pojavil aprila letos, ko je sodeloval v košarkarskem turnirju 3 na 3, na katerem sodelujejo predvsem upokojeni NBA igralci. Izgledal je nekoliko širši, toda ker je nosil ohlapno majico z rokavi, se ni dalo slutiti, da se izpod nje skrivajo same mišice.

Njegova velika transformacija pa je prišla v javnost po objavi ekipe Sacramento Kings na svojem Twitter profilu, kjer so zapisali: "Na lestvici od 1 do 10, kako napumpan je Mike Bibby?"

"Bibby izleda kot otečena mačka" se je glasil eden izmed komentarjev. "Njegove tetovaže so izginile, tako da je možno, da je to zgolj android, ki je bil poslan, da zamenja pravega Mikea Bibbyja" pa se je glasil drugi komentar.

Seveda so si uporabnika Twitterja dali duška z Bibbyjevo novo postavo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.