Neverjetno, kaj je Dončićev oče napravil s sinovo nagrado za tretje mesto

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Saša Dončić je zelo popestril izbor za Športnika leta v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Čeprav slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić zadnje čase zaradi poškodbe ne igra, si sredi rehabilitiacije ni mogel privoščiti, da bi se udeležil prestižne slovesnosti ob izboru Športnika leta v Sloveniji. Na to svečano prireditev je zato v svojem imenu poslal kar svojega očeta, Sašo Dončića.

Čeprav bi košarkarski zvezdnik, kot je Luka, v mnogih preostalih državah z lahkoto zmagal, se je v Sloveniji moral zadovoljiti šele s tretjim mestom, saj sta ga prehitela oba slovenska kolesarska šampiona Tadej Pogačar in Primož Roglič.

Športnik leta Slovenskemu junaku Pogačarju prepovedali prihod v domovino

A ker se nagrade podeljujejo tudi tretjeuvrščenim, se je starejši Dončić vseeno moral odpraviti na oder po sinovo nagrado, obenem pa je na odru Cankarjevega doma poskrbel za enega najbolj zanimivih nastopov večera.

Saša se je namreč tako zapletel v pogovor z voditeljema Ireno Shyamo Hlebš in Sašo Jerkovićem, da je popolnoma pozabil na sinovo nagrado ter se z odra odpravil kar praznih rok.

Kmalu je spoznal svojo napako, tako da se je vrnil po sinov pokal, a je posnetek že postal pravi hit. No, ja, Dončići so očitno v zadnjem času tako vajeni številnih nagrad in priznanj, da kdaj pa kdaj kakšno tudi pozabijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.