Šport > Košarka
69836 ogledov

Neverjetno, kaj je Dončićev oče napravil s sinovo nagrado za tretje mesto

Šport: Neverjetno, kaj je Dončićev oče napravil s sinovo nagrado za tretje mesto - Saša Dončić Youtube
Saša Dončić je zelo popestril izbor za Športnika leta v Sloveniji.

Čeprav slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić zadnje čase zaradi poškodbe ne igra, si sredi rehabilitiacije ni mogel privoščiti, da bi se udeležil prestižne slovesnosti ob izboru Športnika leta v Sloveniji. Na to svečano prireditev je zato v svojem imenu poslal kar svojega očeta, Sašo Dončića.

Čeprav bi košarkarski zvezdnik, kot je Luka, v mnogih preostalih državah z lahkoto zmagal, se je v Sloveniji moral zadovoljiti šele s tretjim mestom, saj sta ga prehitela oba slovenska kolesarska šampiona Tadej Pogačar in Primož Roglič.

tadej pogačar Športnik leta Šport Slovenskemu junaku Pogačarju prepovedali prihod v domovino

A ker se nagrade podeljujejo tudi tretjeuvrščenim, se je starejši Dončić vseeno moral odpraviti na oder po sinovo nagrado, obenem pa je na odru Cankarjevega doma poskrbel za enega najbolj zanimivih nastopov večera.

Saša se je namreč tako zapletel v pogovor z voditeljema Ireno Shyamo Hlebš in Sašo Jerkovićem, da je popolnoma pozabil na sinovo nagrado ter se z odra odpravil kar praznih rok.

Kmalu je spoznal svojo napako, tako da se je vrnil po sinov pokal, a je posnetek že postal pravi hit. No, ja, Dončići so očitno v zadnjem času tako vajeni številnih nagrad in priznanj, da kdaj pa kdaj kakšno tudi pozabijo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice