Šport > Košarka
918 ogledov

Dončić priznal: "V zadnjem času smo ..."

Luka Dončić Dallas Mavericks Memphis Grizzlies Profimedia
Slovenski zvezdnik je bil zadovoljen po zmagi nad eno boljših ekip Zahoda.

Luka Dončić je za zmago Dallas Mavericks pri Memphis Grizzlies (96:104) dosegel 26 točk, osem skokov in sedem asistenc, imel je devet izgubljenih žog.

Moštvo Jasona Kidda je prekinilo niz treh zaporednih porazov, do zmage pri Grizlijih pa je prišlo po zaslugi dobre zadnje četrtine.

Luka Dončić NBA Šport Luka 'norel' ob polčasu, v zaključku pa vroče glave na drugi strani

"Za vse nas je občutek ob tej zmagi res dober. V zadnjem času smo se precej mučili, danes pa smo se zelo dobro odzvali na fizično zahtevno srečanje," je po slavju dejal Dončić, ki je bil zaradi poškodbe gležnja pred tekmo vprašljiv za nastop.

"Na zadnji tekmi smo zapravili prednost 17 točk proti Brooklynu, danes je bila zato pomembna le zmaga. Temu primerna je bila zadnja četrtina," je dodal 22-letni Ljubljančan.

Smejalo se je tudi trenerju Kiddu, čigar zasedba je zdaj pri polovičnem izkupičku 12 zmag in 12 porazov. "Res na visoki ravni igramo obrambo. Počasi se prebuja tudi napad. To je dober znak, da smo iz igre danes metali 48-odstotno in nismo dovolili veliko trojk," je dejal nekdanji odlični košarkar.

Dallas bo naslednje srečanje odigral v noči na soboto po srednjeevropskem času, v gosteh se bo meril z Indiana Pacers.

Luka Dončić Dallas Mavs Ameriški seznam Šport Resno? Dončić ni v deseterici najboljših Neameričanov!
 
Komentarjev 1
  • Josephine_Williams 15:13 09.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦