Šport > Košarka
40419 ogledov

Američani navdušili z razkritjem, katero ekipo si želi okrepiti Dragić

Goran Dragić in Luka Dončić Profimedia
Eden izmed NBA insiderjev je razkril, da si je Goran Dragić za svojo naslednjo destinacijo izbral Dallas, kateri naj bi bil tudi najrealnejša opcija, da konča Slovenčevo trpljenje v Torontu.

Sloviti ameriški medij Sports Illustrated je razkril, da naj bi Goran Dragić zagotovo že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu ekipe Toronto Raptors.

35-letnik naj bi že zapustil svojo trenutno ekipo, ki je tekom njunenega medsebojnega sodelovanja pokazala zelo malo spoštovanja do igralca tako prestižne kariere, čakalo pa naj bi se samo še na končni razplet situacije.

Goran Dragić | Avtor: Profimedia Profimedia

Kot edini realni opciji v Dragićevem primeru se zdita menjava v drugo moštvo, ali pa odkup svoje pogodbe s strani slovenskega organizatorja igre, s čimer bi postal prosti igralec in bi si lahko sam izbral svojo novo ekipo.

Zdaj pa se je za SI oglasil njihov insider iz Miamija, Dragićeve nekdanje ekipe, ki trdi, da si je Dragić že izbral ekipo, kateri se želi pridružiti, v primeru da odkupi svojo pogodbo in se končno reši Toronta.

Ira Winderman, poročevalec za Sun Sentinel je tako razkril, da se želi Dragić pridružiti svojemu rojaku Luki Dončiću pri Dallas Mavericks.

Goran Dragić in Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Izgleda, da si Goran prizadeva, da se uresniči njegova želja in najbolj realna opcija, da okrepi Mavericke in zaključi sezono ob svojem rojaku Luki Dončiću. Goran se je že mnogokrat dokazal, da je zelo sposoben igranja po vstopu s klopi, s katerim je blestel že pri Heat," je Winderman Goranu že namenil vlogo igralca, ki poživi igro z vstopom s klopi.

Seveda pa bo potrebno nekaj vprašati tudi Toronto, ki je še vedno lastnik Dragićeve pogodbe in bi si gotovo želel dobiti nekaj v zameno za nekdanjega All-Star igralca. Če igralca proda, še preden ta odkupi svojo pogodbo, se Dragića ne bo prav veliko spraševalo o njegovih željah, temveč se bo moral podati v ekipo, katero mu odredi Toronto.

Dragićeva želja po selitvi v Dallas tako niti slučajno ne pomeni, da bo do prestopa tudi prišlo, a je vseeno lepo slišati, da če pride do odkupa pogodbe, da je zaenkrat Dragićeva največja želja prav združitev moči s svojim nekdanjim reprezentančnim kolegom, s katerim sta leta 2017 izpisala slovensko košarkarsko pravljico, pri kateri je imel eno glavnih besed tudi trenutni pomočnik trenerja pri Dallasu, Igor Kokoškov. Zlata trojica bi tako lahko ponovno združila moči.

Goran Dragić in Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice