Šport > Košarka
20614 ogledov

Občinstvo žvižgalo Dallasu, tako se je odzval Dončić

Luka Dončić ogrevanje Profimedia
Slovenski zvezdnik kljub trojnemu dvojčku ni imel veliko razlogov za zadovoljstvo.

Luka Dončić je ob porazu Dallas Mavericks proti Cleveland Cavaliers (96:114) prišel do 38. trojnega dvojčka v NBA karieri, dosegel je 25 točk ter po deset skokov in asistenc.

Ljubljančan je na parketu preživel le 33 minut, saj ga je trener Jason Kidd ob visokem zaostanku v zadnji četrtini poslal na klop.

Ko je Cleveland, ki je sicer izgubil predhodnih šest tekem proti Dallasu, nekaj minut pred koncem povedel za 29 točk, so gledalci v dvorani American Airlines Center začeli glasno negodovati.

Luka Dončić Kakšna nemoč! Šport Luka Dončić do rekordnega trojnega dvojčka... Soigralci pa katastrofa!

"Celotna ekipa mora igrati bolje. V obrambi smo bili res slabi kot ekipa. A moramo držati skupaj in delati naprej. Moramo bolje kontrolirati svoja čustva," je po srečanju dodal Dončić.

"Prave ekipe v takih težkih trenutkih stopijo skupaj. Ko se zmaguje, je lahko vzdrževati dobro vzdušje. Pomembno je, kako bomo reagirali v takšnih trenutkih," je dodala Dallasova šrtevilka 77.

Na srečanju sta bila tudi slovenska novinarja, ki sta Dončića povprašala za mnenje o igri  reprezentance Slovenije, ta je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo premagala Hrvaško in Švedsko.

"Super so igrali. Prvi polčas prve tekme nisem gledal, ostalo pa. Upam, da bodo zmagovali še naprej," je dejal Ljubljančan.

Dallas je kljub porazu obdržal četrto mesto v zahodni konferenci, na računu ima deset zmag in devet porazov.

Komentarjev 3
  • Sharon_McHugh 15:38 30.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Jaoming 15:22 30.november 2021.

    Bo prišla priložnost za prstan samo rabi še 2 ubijalca v svoji ekipi. :)

  • jakec1575 13:42 30.november 2021.

    dallas je izgubljena priložnost. nima zmagovalne ekipe. Luka ne bo prisel do prstana z dallasom.

Sorodne novice