Šport > Košarka
42113 ogledov

Neverjetno, kaj si je med tekmo dovolil Dončić, kamere ujele čisto vse!

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić je imel znova veliko za povedati na račun sodnikov.

Luka Dončić se je tekom svojih dobrih treh let igranja v ligi NBA že uveljavil kot eden najboljših košarkarjev na svetu, ki pa še vedno ima določene pomanjkljivosti, katere si želi v prihodnosti odpraviti.

Med slednje zagotovo spadajo prosti meti, katere Luka izvaja podpovprečno, prav tako pa so že nekoliko zaskrbljujoči počasni vstopi v sezono, ko potrebuje kar nekaj tekem, da ujame pravo formo.

dončić porzingis Za ameriške medije Šport Porzingis: "Vse se ja začelo z Luko. Nato je sledila verižna reakcija..."

Potem pa so tu še sodniki... Luka je namreč zaradi pritoževanja nad sodniškimi odločitvami v lanski sezoni prejel drugo največ tehničnih napak izmed vseh igralcev lige. Zaostal je le za Dwightom Howardom. In prav nepotrebne tehnične napake ter ugovarjanje pri sodnikih so ena izmed glavnih težav, ki jih mora Luka odpraviti.

Zaenkrat jih je v letošnji sezoni na sedemnajstih tekmah zbral štiri in je po številu dosojenih tehničnih napak na sedmem mestu. A ni veliko manjkalo, pa bi se še petim drugim košarkarjem pridružil na drugem mestu s petimi tehničnimi napakami, če bi le sodniki na tekmi med Dallasom in New Orleansom slišali, kaj je imel o njih za povedati.

Kljub temu, da so vsega nekaj sekund pred koncem prvega polčasa vodili že za več kot 20 točk in sodniki zagotovo niso krojili poteka tekme, je po eni izmed redkih napačnih sodniških odločitev Luka naravnost v kamero izjavil: "O moj bog, kako so sodniki slabi."

Luko je namreč zmotilo, da so sodniki, potem ko je imel Dallas že trdno žogo v svoji posesti, odsodili iztek napada New Orleansa, s tem pa so prekinili nevaren protinapad Maverickov.

Sodniška trojica njegove izjave ni slišala, Luka pa v drugem polčasu niti ni imel prave priložnosti za jezo nad sodniki, saj je ob zanesljivi prednosti velik del drugega polčasa presedel na klopi, vsega skupaj pa je v igri prebil le 27 minut in pol, a vseeno dosegel kar 28 točk, 4 skoke in 14 asistenc, Dallas pa je nasprotnike premagal za kar 32 točk.

Luka Dončić Izjemna predstava Šport Dončić v prvi četrtini do 18 točk, nato ostal brez zaključka tekme
Komentarjev 1
  • Donna_Montalvo 15:25 02.december 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice