Šport > Košarka
989 ogledov

To je bil edini trenutek, ko je bil Luka zadovoljen

Luka Dončić Profimedia
Slovenski zvezdnik ima še naprej težave z gležnjem.

Luka Dončić je dvoboj svojega moštva proti Memphisu spremljal s klopi. Slovenec, ki je sicer odigral predhodni dve tekmi z moštvom New Orleans Pelicans, ima znova težave z levim gležnjem, ki si ga je poškodoval že sredi novembra na dvoboju z Denverjem, kasneje pa je moral izpustiti tri obračune. Brez pomoči slovenskega zvezdnika je Dallas proti Grizlijem tokrat klonil z 90:97 in tako ostaja brez uspeha na tekmah, ki jih je bil Ljubljančan v tej sezoni prisiljen izpustiti.

Maxi Kleber Težave Dončića Šport Nov poraz Dallasa, tokrat proti neposrednemu tekmecu

Pri Dallasu so sicer pred tokratnim dvobojem opravili magnetno resonančno slikanje Dončićevega gležnja, podrobnejše informacije pa naj bi bile znane danes. Mavericks sicer čez dva dni gostijo Brooklyn Nets s Kevinom Durantom in Jamesom Hardnom. Košarkarji iz Teksasa so v domači dvorani doživeli že štiri zaporedne poraze, skupno pa so na zadnjih desetih tekmah prišli le do treh zmag.

Luka in kolegi tako nimajo razlogov za veselje, je pa Dončića na zadnji tekmi vsaj za hip v dobro voljo spravilo dogajanje ob minuti odmora. Če zvezdnik med dvobojem ni mogel uživati v potezah svojih soigralcev, ki so večji del obračuna odigrali slabo, pa se je nasmehnil ob spremljanju uspešne 'akcije' ob odmoru. Eden izmed navijačev je namreč na parketu zasnubil svoje dekle, aplavzu pa se je pridružil tudi Luka.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice