Šport > Košarka
10662 ogledov

Eden največjih: "Sovražim, kako Dallas zapravlja Lukovo kariero!"

Luka Dončić Profimedia
Priljubljeni "Chuck" ni niti najmanj zadovoljen z delom Dallasovega vodstva v zadnjih letih.

Dallas Mavericks so ponoči morda kar nekoliko nepričakovano premagali Memphis Grizzlies s 104:96 ter tako nekoliko prekinili črno serijo, ko so na zadnjih desetih tekmah kar osemkrat izgubili.

Res je, da je Dallas odlično začel sezono in da se je črni niz začel šele po poškodbi Luke Dončića, a prav slednja je znova pokazala na zaskrbljujoče stanje, kako slaba je ta ekipa brez slovenskega zvezdnika.

Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Dallas tako v letošnji sezoni še ni dobil tekme, na kateri bi manjkal mladi Slovenec in le vprašamo se lahko, kaj počnejo Mark Cuban in vodstvo Maverickov, saj bi večina drugih ekip po treh takšnih sezonah, kot jih je imel Luka, že sestavila okoli svojega paradnega konja ekipo, ki bi na njegovih krilih zagotovo že tvorila sam vrh lige.

Medtem pa deluje kader, s katerim si lahko Luka pomaga, iz sezone v sezono slabši, Dallas nekoliko napreduje zgolj zaradi rasti in razvoja Dončićeve igre. In mnogo je takih, ki so prepričani, da Dallas dejansko uničuje Lukovo kariero, saj se slednji počasi bliža svojim najboljšim letom, do sedaj pa se zaradi nekonkurenčnosti ekipe lahko pohvali le z dvema hitrima izpadoma iz končnice.

Charles Barkley | Avtor: Profimedia Profimedia

Eden najbolj glasnih in neposrednih pri  kritikah na račun Dallasa je tako legendarni Charles Barkley, ki je po porazu proti Brooklynu javno spregovoril o svojem razočaranju nad Dallasovim početjem.

"Sovražim, kako Dallas zapravlja Dončićevo kariero," je bil jezen Barkley, ki je bil na vprašanje Kennyja "The Jet" Smitha, kako jo zapravljajo, povsem neposreden: "Tako, da so zanič!"

Luka Dončić Dallas Mavericks Memphis Grizzlies Konec niza Šport Dončić priznal: "V zadnjem času smo ..." Luka Dončić Dallas Mavs Ameriški seznam Šport Resno? Dončić ni v deseterici najboljših Neameričanov!
Komentarjev 1
  • Avatar Finnaliona
    Finnaliona 00:56 10.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice