Šport > Košarka
1799 ogledov

Slaba novica za navijače Dallasa, Luka bo izven pogona

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić na naslednji tekmi ne bo stopil na parket.

"Ne bi smel igrati v četrti četrtini," je po porazu na zadnji tekmi proti Indiani dejal Luka Dončić, ki je v drugem polčasu po skoku v napadu vidno zašepal. Znova se je poslabšalo stanje načetega levega gležnja, ki Slovenca pri igri ovira že celoten zadnji mesec, sredi novembra jo je skupil na tekmi proti Denverju.

"Nisem se dobro počutil, toda poizkusil sem ostati v igri. Bomo videli, kako se bo gleženj obnašal jutri," je po zadnjem gostovanju sicer še dodal slovenski zvezdnik.

Pri Dallasu so zdaj že dan pred dvobojem z moštvom Oklahoma City Thunder sporočili, da Dončića ne bo v kadru. To je slaba novica za navijače zasedbe iz Teksasa, na petih tekmah, ki jih je Luka v tej sezoni izpustil, so bili Mavericks vselej poraženi. Tokrat gre vsaj na papirju za premagljivega tekmeca.

Poleg Slovenca bo zaradi 'osebnih razlogov' odsoten tudi Willie Cauley-Stein, status Sterlinga Browna pa je zdaj 'vprašljiv'.

V NBA imajo za svoje športnike na voljo štiri statuse: poškodovan (out), dvomljiv (doubtful), vprašljiv (questionable) in verjeten (probable). Pri statusu out obstaja 0 odstotkov možnosti, da bi igralec zaigral na naslednji tekmi, pri statusu doubtful se takšen odstotek povzpne na 25 odstotkov, pri questionable na 50, pri probable pa na 75.

Komentarjev 4
  • Joseph_Sims 10:27 12.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • rd2dmk2 10:13 12.december 2021.

    pa tale mladinc je ceč v bolniški kot kakšen 70 letnik.. ta bi hitro dobil nogo pri lokalnemu gradbincu, mogoče še celo v naši javni upravi bi ne bi dolgo ga gledal.. naj se raje golfa loti al pa ping-ponka, ...prikaži več tam ga vsaj noben ne bo pohodu.

  • Friderik1950 09:28 12.december 2021.

    Pri vsej evforiji sem bil vedno zaskrbljen, da je premalo pazljiv in premalo dela na kondiciji tako, da ga bodo nevoščljivi črnci zlahka na grdi način zjebali, ker je pač enemu od njih odžrl milijone. Tako vsaj mislim in vem, da imam prav.

Sorodne novice