Uefa izbrala neverjetno ime za Euro leta 2021, nato vse preklicala

Foto: @uefa
Foto: @uefa
Kljub enoletni prestavitvi naj bi se tekmovanje še vedno imenovalo Euro 2020, je objavila Uefa, a je nato svojo objavo preklicala.
Oglej si celoten članek

Z Evropske nogometne zveze (Uefa) so sporočili, da so v izjavi za javnost storili napako in da imena za evropsko prvenstvo leta 2020 še nimajo. Sprva so dejali, da bo imelo tudi prvenstvo prihodnje leto oznako Euro 2020 v čast 60. obletnice prvega prvenstva stare celine.

"Opravičujemo se za prejšnjo napako. Naj bo jasno, da se o imenu za prestavljeno evropsko prvenstvo, ki se bo odvilo leta 2021, še nismo odločili," so zapisali na svojih profilih na družabnih omrežjih.

Uefa je v torek po sestanku s 55 članicami prestavila Euro 2020 za eno leto. Prvenstvo stare celine bo na sporedu med 11. junijem in 11. julijem 2021 v 12 mestih po Evropi.

 

Uefa Evropsko prvenstvo preloženo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.