Neverjetno: na Vuelti padel še tretji Slovenec!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Druga etapa dirke po Španiji se ni začela po slovenskih željah.
Oglej si celoten članek

Po včerajšnjem prvem dejanju letošnje Vuelte, ko sta zaradi razmočene ceste padla Tadej Pogačar in Primož Roglič, se tudi drugo dejanje dirke ni začelo najbolje za slovensko kolesarstvo.

Neverjetno Razkrit bizaren razlog za Rogličev padec

Luka Mezgec se je namreč zapletel v padec že v uvodnih kilometrih druge etape. Član moštva Mitchelton-Scott ni bil težje poškodovan, po pomoči zdravniške ekipe in kratkem popravilu kolesa se je odpeljal naprej.

Slovenec se je po padcu hitro priključil glavnini in brez težav držal tempo skupine v sicer zelo razgibani etapi.

Druga etapa Vuelte je potekala med Benidormom in Calpejem, trasa je zelo hribovita. Proga je bila naklonjena pobegom manjših skupin.

Vuelta Favoriti obračunali, Roglič na stopničkah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.