Neverjetno razkritje: Pepe igral s hudo poškodbo

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalski branilec si je na četrtfinalni tekmi z Marokom zlomil roko.
Oglej si celoten članek

Portugalski nogometaš Pepe si je v četrtfinalu svetovnega prvenstva v Katarju zlomil roko, je danes potrdila Portugalska nogometna zveza (FPF). Devetintridesetletni osrednji branilec je dvoboj odigral do konca, preboja v polfinale pa se je veselil Maroko (1:0).

Po koncu obračuna so Pepeja odpeljali v bolnišnico, kjer so po pregledu potrdili zlom podlakti. V izjavi za javnost FPF ni zapisala, kako dolgo bo moral član Porta počivati. Za reprezentanco je Pepe sicer odigral 133 tekem.

Edini zadetek na sobotni tekmi je dosegel Youssef En-Nesyri v 42. minuti. Dolgoletni član Reala iz Madrida Pepe je imel ob koncu dvoboja lepo priložnost za izenačenje, a je iz neposredne bližine z glavo zgrešil.

Foto: Epa Pepe

Maroko je postal prvi afriški predstavnik, ki se je uvrstil v polfinale SP. Za finalno vstopnico se bo v sredo ob 20.00 pomeril s Francijo. Prvi polfinalni par bo v torek ob 20. uri Argentina - Hrvaška.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.