Šport > Nogomet
1974 ogledov

Neverjetno razkritje: Pepe igral s hudo poškodbo

Pepe Epa
Portugalski branilec si je na četrtfinalni tekmi z Marokom zlomil roko.

Portugalski nogometaš Pepe si je v četrtfinalu svetovnega prvenstva v Katarju zlomil roko, je danes potrdila Portugalska nogometna zveza (FPF). Devetintridesetletni osrednji branilec je dvoboj odigral do konca, preboja v polfinale pa se je veselil Maroko (1:0).

Po koncu obračuna so Pepeja odpeljali v bolnišnico, kjer so po pregledu potrdili zlom podlakti. V izjavi za javnost FPF ni zapisala, kako dolgo bo moral član Porta počivati. Za reprezentanco je Pepe sicer odigral 133 tekem.

Edini zadetek na sobotni tekmi je dosegel Youssef En-Nesyri v 42. minuti. Dolgoletni član Reala iz Madrida Pepe je imel ob koncu dvoboja lepo priložnost za izenačenje, a je iz neposredne bližine z glavo zgrešil.

Pepe | Avtor: Epa Epa

Maroko je postal prvi afriški predstavnik, ki se je uvrstil v polfinale SP. Za finalno vstopnico se bo v sredo ob 20.00 pomeril s Francijo. Prvi polfinalni par bo v torek ob 20. uri Argentina - Hrvaška.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.