Neverjetno, za to potezo so ga oglobili s 23.000 evri

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vodstvo severnoameriške košarkarske liga NBA je v ponedeljek z globo v višini 25.000 dolarjev (23.000 evrov) kaznovalo igralca moštva Detroit Pistons Evana Fournierja, ker je žogo brcnil na tribune med gledalce, sporočilo lige NBA povzema francoska tiskovna agencija AFP.
Oglej si celoten članek

31-letnega Francoza so kaznovali zaradi incidenta, ki se je zgodil tik po koncu domače tekme ekipe Pistons, ki je v nedeljo proti Miami Heat izgubila s 101:104. Mnogi uporabniki družbenih omrežij niso mogli verjeti svojim očem, ko so prebirali, kakšno kazen je dobil Francoz.

Detroit je sicer to sezono v neslavnem klubu štirih ekip, ki so že izgubile boj za uvrstitev v končnico. Razmerje zmag in porazov 12-56 je drugo najslabše v tej sezoni lige. Slabši so le košarkarji Washington Wizards z razmerjem 11-57.

Fournier se je v svoji 12. sezoni v ligi NBA prejšnji mesec pridružil Detroitu v poslu, v katerem je Bojan Bogdanović šel k New York Knicks.

Francoz, ki ga je Denver leta 2012 v prvem krogu nabora lige NBA izbral kot 20., je v tej sezoni za Knicks in Pistons v povprečju dosegal 7,2 točke, 1,9 skoka in 1,3 podaje na tekmo.

Fournier, ki je Franciji pomagal osvojiti olimpijsko srebro leta 2021 v Tokiu, je v karieri na 690 tekmah v ligi NBA za ekipe, kot so Denver, Orlando, Boston, Knicks in Detroit, v povprečju dosegal 13,8 točke, 2,7 skoka in 2,5 podaje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.