New York si lastijo Rangers

Foto: Žurnal24 Rangers so dobili newyorški derbi. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V ligi NHL je bil med drugimi tekmami na sporedu tudi newyorški derbi med Rangers in Islanders, ki so ga z 2:0 dobili prvi. Detroit je zanesljivo s 4:0 premagal Anaheim.
Oglej si celoten članek

New York Rangers so z 2:0 premagali New York Islanders, Henrik Lundqvist pa je še četrtič to sezono ohranil svojo mrežo nedotaknjeno, Rangerji pa so zmagali še na šesti od zadnjih osmih tekem. Minnesota Wild (PODOBE S TE TEKME NAJDETE V GALERIJI) so v domači dvorani po kazenskih strelih z 2:3 izgubili proti Calgary Flames; gol za zmago je dosegel Alex Tanguay.

V Kaliforniji so domači Anaheim Ducks z 0:4 klonili pred Detroit Red Wings; vratar Jimmy Howard je za svoj peti "shutout" v karieri zbral 41 obramb. Zadetke za novo zmago vodilne ekipe zahodne konference pa so prispevali Johan Franzen, Tomas Holmstrom, Dan Cleary in Valtteri Filppula. To je bila še četrta zmaga v nizu za Rdeča krila ter deveta v zadnjih enajstih tekmah, s katero so na pet točk povečali prednost pred Dallasom in Vancouvrom.

Liga NHL:


Carolina Hurricanes
: Colorado Avalenche 2:1*
Skinner, Sutter; Hejduk

New York Rangers : New York Islanders 2:0
Staal, Boyle

Minnesota Wild : Calgary Flames 2:3*
Bouchard, Havlat; Giordano, Tanguay

Buffalo Sabres : Columbus Blue Jackets 5:0
Hecht, Pominville, Stafford, Ennis, Vanek

Anaheim Ducks : Detroit Red Wings 0:4
Franzen, Holmstrom, Cleary, Filppula

Chicago Blackhawks : Vancouver Canucks 0:3
Glass, Erhoff, Sedin

*po podaljšku
*po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.