Neymar ima težave s krvjo

Foto: EPA
Foto: EPA
Novi brazilski napadalec Barcelone Neymar ima težave s slabokrvnostjo, zato so mu klubski zdravniki predpisali posebno dieto, ki vsebuje razne vitaminske dodatke.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik ima v svoji krvi premalo hemoglobina, zato se počuti utrujenega in ne more kazati tistega, kar bi lahko, poroča španski dnevnik El Pais.

Klubski zdravnik Ricard Pruna je izrazil zaskrbljenost že na zdravniških pregledih, ki jih je moral Neymar opraviti pred podpisom pogodbe. Zdravnik je menil, da ima nogometaš občutno premalo kilogramov, saj je na pregledih tehtal le 64,5 kilograma.

Neymar je v Barcelono prišel junija letos, ko ga je katalonski velikan Santosu zanj plačal 57 milijonov evrov odškodnine. Debitiral je prejšnji teden na prijateljski tekmi proti Legii iz Gdanska (2:2), sodeloval pa je (igral je en polčas) tudi pri petkovi katastrofi svojega nekdanjega kluba, ki ga je Barcelona premagala z 8:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.