Šport > Nogomet
16 ogledov

Neymar ima težave s krvjo

Neymar Barcelona Peace Tour turneja za mir Palestina EPA
Novi brazilski napadalec Barcelone Neymar ima težave s slabokrvnostjo, zato so mu klubski zdravniki predpisali posebno dieto, ki vsebuje razne vitaminske dodatke.

Zvezdnik ima v svoji krvi premalo hemoglobina, zato se počuti utrujenega in ne more kazati tistega, kar bi lahko, poroča španski dnevnik El Pais.

Klubski zdravnik Ricard Pruna je izrazil zaskrbljenost že na zdravniških pregledih, ki jih je moral Neymar opraviti pred podpisom pogodbe. Zdravnik je menil, da ima nogometaš občutno premalo kilogramov, saj je na pregledih tehtal le 64,5 kilograma.

Neymar je v Barcelono prišel junija letos, ko ga je katalonski velikan Santosu zanj plačal 57 milijonov evrov odškodnine. Debitiral je prejšnji teden na prijateljski tekmi proti Legii iz Gdanska (2:2), sodeloval pa je (igral je en polčas) tudi pri petkovi katastrofi svojega nekdanjega kluba, ki ga je Barcelona premagala z 8:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.