Šport > Nogomet
15 ogledov

Messijev oče na sestanek: za sina želi novo pogodbo

Messi Pique Neymar Alves Barcelona Santos pokal Joan Gamper EPA
Oče Lionela Messija naj bi se v Barceloni v naslednjih dneh sestal s predsednikom Sandrom Rosellom. Razlog? Višja plača za njegovega sina!

Jorge Messi, oče nogometnega superzvezdnika Lionela Messija, je prispel v Barcelono, kjer naj bi se s predsednikom kluba Sandrom Rosellom pogovoril glede nove pogodbe za svojega sina.

Vsaj tako trdi znani katalonski novinar Jordi Basté, ki je v svoji kolumni za dnevnik El 9 Esportiu zapisal, da pri Messiju doma menijo, da štirikratni osvajalec zlate žoge po prihodu Neymarja ni več najbolje plačani posameznik v ekipi, zato bodo zahtevali povišico.

Koliko bo res zaslužil Neymar ne ve nihče

Messi je pogodbo do leta 2018 zadnjič podaljšal februarja letos. Takrat je dobil povišico, na lastno zahtevo pa je njegova odkupna klavzula ostala "le" pri 250 milijonih evrov.

Brazilski zvezdnik, ki je že večkrat ponovil, da je Argentinec zanj najboljši nogometaš na svetu, naj bi imel na Camp Nouu sicer nižjo plačo, a je dobil velik dodatek ob podpisu pogodbe z Blaugrano, ki bi, če bi ga dodali k njegovi plači, presegel dohodek "La Pulge".

Vse to naj bi precej vzemirilo Messijev tabor, a je družina nogometaša za športni dnevnik Mundo Deportivo v soboto že zatrdila, da so informacije netočne. O tem, da se niso dogovorili za nikakršen sestanek z Messijevim očetom, so za dnevnik zatrdili tudi viri iz kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.