Šport > Nogomet
67 ogledov

Neymar zaigral ob Messiju, zmaga Barçe

messi neymar
1/11
Reuters
Nogometaši Barcelone so na stadionu Camp Nou z 8:0 premagali Santos in osvojili lovoriko Joan Gamper.

Na tekmi Barcelone in Santosa sta prvič skupaj zaigrala Lionel Messi in nova okrepitev katalonskega kluba Neymar. Brazilski napadalec ni uspel zabiti svojemu nekdanjemu klubu, je pa prispeval podajo ob zadetku Cesca Fábregasa. Barça je goste premagala kar z 8:0, kar je eden izmed najhujših porazov v zgodovini turnirja Joan Gamper.

Martino debitiral z visoko zmago

Tekma na Camp Nouu je bila prva pod vodstvom novega trenerja Gerarda Martina, medtem ko je Neymar pred nekaj dnevi debitiral pod taktirko Jordija Roure. Messi in Neymar sta na igrišču skupaj preživela 17 minut v drugem polčasu, v tem času pa nista posebej navdušila.

Martino je na igrišče poslal preverjeno enajsterico, Katalonci pa so z zadetki Messija, Pedra, Alexisa Sáncheza in avtogolom Lea ob polčasu vodili s 4:0. Nemočni Santos ni našel odgovora na razpoloženo Barço, za katero so v drugem polčasu zadeli še Adriano, Jean Marie Dongou in Fábregas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.