Neymar jo je grdo spustil Parižanom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. V tem primeru Neymar.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Barcelone so s 6:1 na povratni tekmi osmine finala lige prvakov premagali PSG in tako kot prvi v najelitnejšem klubskem tekmovanju nadoknadili zaostanek štirih zadetkov. Parižani so bili po zadetku v 95. minuti šokirani, dodatno pa jih je po tekmi 'pičil' še Neymar. Brazilec je bil sicer odločilni mož tekme, zadel je za 4:1 in 5:1 ter podal za zadnji zadetek Sergia Roberta. Še prej je 'priboril' enajstmetrovko za 3:0.

Parižani so bili po prvi tekmi sicer prepričani v napredovanje, med njimi tudi sicer odlični mladi vezist Adrien Rabiot, ki je po dvoboju v Parizu na socialnih omrežjih objavil fotografijo, na njej pa je v zraku držal štiri prste in tako opozarjal na izid 4:0. Zdaj se mu je to dejanje maščevalo.

Isto fotografijo je namreč uporabil Neymar, hkrati pa je uporabil še preprosto matematiko. Štirim prstom Rabiota je dodal še dva, ki ju v znak zmage drži Layvin Kurzawa, in prišel do šestice ter tako zadetkov Barce na povratni tekmi.

Na potezi je Rabiot. Predlogi: "Kaževa, kolikokrat boš brez razloga padel v kazenskem prostoru." Kurzawa: "Dosojeni bosta dve čudni enajstmetrovki." Navijačem Barcelone je tako ali tako lahko vseeno, Katalonci so med osmerico najboljših, PSG pa se bo po takšnem porazu še dolgo pobiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:57 9. Marec 2017.

    mi pa vse verjamemo, ja....malo športne stavnice prečesat in sodnikove kontakte s povezanimi osebami in bo marsikaj bolj jasno...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.