Tako je slavil tudi zadržani Messi

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinskega nogometnega zvezdnika le redko prevzame evforija, a ob preobratu v Ligi prvakov je nepozabno slavil tudi Lionel Messi.
Oglej si celoten članek

Nogometašem Barcelone je po porazu na prvi tekmi proti PSG z 0:4 uspel doslej nevideni podvig, saj jim je kot prvim uspelo v ligi prvakov nadoknaditi razliko štirih zadetkov. Za eksplozijo navdušenja na Camp Nou je v 95. minuti poskrbel rezervist Sergi Roberto. Medetem ko je večina soigralcev slednjega lovila po igrišču, je Lionel Messi skočil med navijače v prvih vrstah in z njimi prešerno proslavljal zadetek.

Po koncu tekme so se nogometaši katalonskega velikana le stežka s svojimi vozili prebili domov, saj jih je pred stadionom kljub pozni uri čakala velika množica navijačev.

V četrtfinale sta se doslej sicer prebila dva nemška (Bayern, Borussia Dortmund) in španska (Real Madrid, Barcelona) kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.