Šport > Nogomet
35 ogledov

Tako je slavil tudi zadržani Messi

Navijači Barcelone EPA
Argentinskega nogometnega zvezdnika le redko prevzame evforija, a ob preobratu v Ligi prvakov je nepozabno slavil tudi Lionel Messi.

Nogometašem Barcelone je po porazu na prvi tekmi proti PSG z 0:4 uspel doslej nevideni podvig, saj jim je kot prvim uspelo v ligi prvakov nadoknaditi razliko štirih zadetkov. Za eksplozijo navdušenja na Camp Nou je v 95. minuti poskrbel rezervist Sergi Roberto. Medetem ko je večina soigralcev slednjega lovila po igrišču, je Lionel Messi skočil med navijače v prvih vrstah in z njimi prešerno proslavljal zadetek.

Po koncu tekme so se nogometaši katalonskega velikana le stežka s svojimi vozili prebili domov, saj jih je pred stadionom kljub pozni uri čakala velika množica navijačev.

V četrtfinale sta se doslej sicer prebila dva nemška (Bayern, Borussia Dortmund) in španska (Real Madrid, Barcelona) kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.