Neymar na pogajanjih z Realom?

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski zvezdnik Neymar naj bi se pred začetkom gala prireditve v Zürichu sestal s predstavniki Madrida. Njegov oče, ki hkrati deluje tudi kot nogometašev agent, navedbe zavrača.
Oglej si celoten članek

Po poročanju radijske postaje Onda Cero se je Neymar pred začetkom podelitve zlate žoge v Zürichu sestal z nekaterimi vidnimi predstavniki Barçinega večnega rivala. Srečanje naj bi potekalo v ponedeljek popoldne v hotelu Park Hyatt le nekaj ur pred začetkom prireditve Ballon d'Or.

Onda Cero trdi, da je do sestanka prišlo na pobudo Real Madrida, Neymar pa se ga je udeležil v družbi svojega očeta oziroma agenta. Brazilec se trenutno pogaja za podaljšanje pogodbe z Barcelono, pogovori z Realom pa naj bi služili kot sredstvo zagotavljanja boljšega pogajalskega izhodišča.

Novico, da Neymar razmišlja o prestopu k večnemu rivalu, je hitel negirati nogometašev oče, ki je poročanje španskega radia označil za neumnost.

''Srečanje z Real Madridom je izmišljotina. To je smešno. Vsi smo bili skupaj v istem hotelu, predstavniki Barcelone in Real Madrida. Pozdravili smo se, vendar ni bilo nobenega sestanka,'' je povedal Neymar starejši in dodal, da si nogometaš prizadeva k podaljšanju dogovora s španskim prvakom.

''Z Barcelono imamo sklenjeo pogodbo in Neymar je zadovoljen v tem klubu. Ob koncu sezone želi podaljšati. Jaz sem Neymarjev edini zastopnik in edini, ki se lahko pogaja v njegovem imenu,'' je dodal nogometašev oče.

Prireditve se je udeležil tudi Andre Curry, ki je praviloma zadolžen za Barçine interese v Južni Ameriki. ''Kako se bomo sestali z Realom, če je bil tam tudi Curry? To nima smisla,'' je pristavil Neymar starejši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.