Šport > Nogomet
50 ogledov

Neymar na pogajanjih z Realom?

neymar EPA
Brazilski zvezdnik Neymar naj bi se pred začetkom gala prireditve v Zürichu sestal s predstavniki Madrida. Njegov oče, ki hkrati deluje tudi kot nogometašev agent, navedbe zavrača.

Po poročanju radijske postaje Onda Cero se je Neymar pred začetkom podelitve zlate žoge v Zürichu sestal z nekaterimi vidnimi predstavniki Barçinega večnega rivala. Srečanje naj bi potekalo v ponedeljek popoldne v hotelu Park Hyatt le nekaj ur pred začetkom prireditve Ballon d'Or.

Onda Cero trdi, da je do sestanka prišlo na pobudo Real Madrida, Neymar pa se ga je udeležil v družbi svojega očeta oziroma agenta. Brazilec se trenutno pogaja za podaljšanje pogodbe z Barcelono, pogovori z Realom pa naj bi služili kot sredstvo zagotavljanja boljšega pogajalskega izhodišča.

Novico, da Neymar razmišlja o prestopu k večnemu rivalu, je hitel negirati nogometašev oče, ki je poročanje španskega radia označil za neumnost.

''Srečanje z Real Madridom je izmišljotina. To je smešno. Vsi smo bili skupaj v istem hotelu, predstavniki Barcelone in Real Madrida. Pozdravili smo se, vendar ni bilo nobenega sestanka,'' je povedal Neymar starejši in dodal, da si nogometaš prizadeva k podaljšanju dogovora s španskim prvakom.

''Z Barcelono imamo sklenjeo pogodbo in Neymar je zadovoljen v tem klubu. Ob koncu sezone želi podaljšati. Jaz sem Neymarjev edini zastopnik in edini, ki se lahko pogaja v njegovem imenu,'' je dodal nogometašev oče.

Prireditve se je udeležil tudi Andre Curry, ki je praviloma zadolžen za Barçine interese v Južni Ameriki. ''Kako se bomo sestali z Realom, če je bil tam tudi Curry? To nima smisla,'' je pristavil Neymar starejši.

 

Neymarzinho parabéns pelo seu trabalho depois de muita batalha chegamos entre os 3 e viemos para ficar !!!!!!

A photo posted by Andre Cury (@andrecurym) on Jan 11, 2016 at 4:47pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.