Neymar obtožen posilstva, njegov odziv ne bi mogel biti boljši

Foto: Epa
Foto: Epa
Najdražji nogometaš vseh časov se je znašel v velikih težavah. Dekle iz Brazilije ga je namreč obtožilo, da jo je zvezdnik PSG-a posilil, a je Neymar preko svojega Instagram profila pojasnil celotno zadevo.
Oglej si celoten članek

Eden izmed najboljših nogometašev na svetu, 27-letni Brazilec Neymar, se je znašel v središču velikega škandala. Po poročanju brazilskega portala UOL Sport naj bi ga neko brazilsko dekle obtožilo posilstva. Žrtev, katere identitea zaenkrat še ni znana, trdi, da naj bi do incidenta prišlo 15. maja letos v Parizu.

Po poročanju UOL Sporta, naj bi Neymar dekle spoznal preko Instagrama. Po večih pogovorih naj bi se nogometaš PSG-a dogovoril, da ji preko prijatelja z vzdevkom "Gallo" plača let iz Brazilije v Pariz ter namestitev, da bi se končno spoznala.

Šok Neymar pred vrnitvijo k Barceloni

15. maja je nato zaenkrat neimenovano dekle prespalo v hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, kjer naj bi se okoli osme ure zvečer pojavil Neymar v pijanem stanju.

Nekaj časa naj bi nato par preživel v romantičnem vzdušju, dokler ni Neymar naenkrat postal agresiven ter spolno napadel dekle brez njenega dovoljenja.

Foto: Epa neymar

Zlorabljeno dekle se je nato čez dva dni vrnilo v Brazilijo, kjer se je čustveno popolnoma sesuta bala incident prijaviti oblastem. Ko je le zbrala pogum, je primer prijavila policiji v mestu Sao Paulo, ki je začela s preiskavo, katera bi morala biti tajna, a se je brazilski športni portal vseeno nekako dokopal do tajnih dokumentov ter detajle incidenta javno objavil.

Copa América Selektor degradiral Neymarja

Ko pa je Neymar slišal za domnevne obtožbe, je vse obtožbe odločno zanikal ter preko svojega Instagram profila celo objavil celotno zgodovino sporočil, ki si jih je par izmenjal ter iz katerih naj bi bilo očitno, da je do spolnega odnosa prišlo sporazumno ter da je bil zgolj žrtev izsiljevanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.