Neymar polepšal debi Dunge

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilska nogometna reprezentanca je v prijateljski tekmi v Miamiju premagala Kolumbijo (1:0). Na prvi tekmi Brazilcev po neslavno končanem domačem mundialu je odločilni zadetek s prostega strela zadel zvezdnik Neymar v 83. minuti.
Oglej si celoten članek

Pred 73.429 gledalci na stadionu SunLife, kar je največ gledalcev z zgodovini tega stadiona na južni Floridi, je moral Juan Cuadrado v 49. minuti zaradi prekrška nad Neymarjem iz igrišča in Kolumbija je večji del drugega polčasa igrala z igralcem manj.

Srečanje je nato odločil 22-letni Neymar, ki je igral prvo tekmo kot kapetan reprezentance. To po SP že drugič vodi nekdanji kapetan petkratnih svetovnih prvakov Dunga, ki je v ekipo poklical le deseterico od 23 reprezentantov, ki so igrali na SP.

V torek z Ekvadorjem

Brazilci, petkratni svetovni prvaki, so Kolumbijo na SP premagali v četrtfinalu (2:1), nato pa v polfinalu z 1:7 izgubili dvoboj z Nemčijo. Brazilija bo v torek igrala še drugo prijateljsko tekmo, tekmec pa bo Ekvador.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.