Neymar prvič zadel tudi v La Ligi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilski napadalec Neymar je v šestem kolu španske Primere División dosegel prvi ligaški zadetek za Barcelono.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v šestem kolu španske nogometne lige premagala Real Sociedad (4:1). V peti minuti tekme je zadel Neymar, tri minute kasneje Lionel Messi, končni rezultat pa sta v 23. oziroma v 77. minuti postavil Sergio Busquets in Marc Bartra.

''Igramo zelo dobro, z vsakim dnem bolje,'' je povedal Neymar in dodal: ''Zelo sem vesel za moj prvi gol v La Ligi, a najbolj pomembna je zmaga.''

Brazilski nogometaš je pohvalil delo trenerja Gerarda Martina, ki se srečuje z očitki, da spreminja igro katalonskega kluba. ''Zelo ga spoštujem, saj je odličen trener,'' je povedal Neymar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.